Reiki 1 – Shoden

Reiki är en holistisk behandlingsmetod och ett system för personlig utveckling. Som behandlingsmetod används Reiki främst vid stress och smärta, men metoden har ett betydligt bredare användningsområde än så. Du kommer bli initierad i Reiki 1, och under kursen kommer du bland annat att få lära dig om historien bakom Reiki samt om metodens användningsområde och teoretiska bakgrund. Du kommer också få öva på att behandla med Reiki, på andra personer såväl som dig själv.

Var? Kursen hålls på den vackra landsbygden i Romelanda, hos Botéus Friskvård ca 10 minuter från centrala Kungälv.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs.

Pris: 2 200:-. Inkluderar: Lunch, kaffe/te, frukt och fika. Kursmaterial, diplom. Möjlighet finns till enklare övernattning (begränsat antal, kostnadsfritt). Uppföljning och stöd vid eventuella frågor efter kursens gång. Medlemskap i sluten "reikigrupp" på Facebook.

Anmälan: cboteus@gmail.com

När? Lördag 27/7 kl 09-18Reiki 2 – Okuden

Reiki är en holistisk behandlingsmetod och ett system för personlig utveckling. Som behandlingsmetod används Reiki främst vid stress och smärta, men metoden har ett betydligt bredare användningsområde än så. I den här kursen tar vi klivet ur "tid och rum" och jobbar med Reiki på distans, till dåtid och framtid samt till djur. Vi går också igenom fler reikisymboler och dess funktion.

Var? Kursen hålls på den vackra landsbygden i Romelanda, hos Botéus Friskvård ca 10 minuter från centrala Kungälv.

Förkunskaper: Reiki 1

Pris: 2 200:-. Inkluderar: Lunch, kaffe/te, frukt och fika. Kursmaterial, diplom. Möjlighet finns till enklare övernattning (begränsat antal, kostnadsfritt). Uppföljning och stöd vid eventuella frågor efter kursens gång.Medlemskap i sluten "reikigrupp" på Facebook.

Anmälan: cboteus@gmail.com

När? Söndag 28/7, kl 09-18


Distanskurser Reiki 1 & 2

Du kan även gå mina kurser helt på distans. Jag delar upp kursen i ett par avsnitt som du jobbar med i lugn och ro. Vi inleder med ett möte via Google Meet alternativt per telefon (valfritt). Mellan avsnitten stämmer vi av via e-post och går igenom dina upplevelser och eventuella frågor.


Ingår:

Vägledning och stöd

Gediget kursmaterial

Initiering i aktuell grad

Diplom

Medlemskap i sluten reikigrupp på Facebook


Anmälan:

Maila cboteus@gmail och skriv vilken kurs du vill gå. Skriv även ditt namn, personnummer och adress. Du kommer därefter få en faktura som betalas i samband med kursstart. Vi kommer överens om en tid för ett inledande samtal.