Om mig

Mitt namn är Christopher Botéus och jag är cert. massageterapeut med erfarenhet från både företagsmassage och privatklinik såväl som arbete på Sveriges mest välrenommerade spaanläggningar. Utbildad på Axelsons gymnastiska institut 2013.

Ser mig själv som en mångsysslare och livsbejakare. Har en kandidatexamen i arkeologi/kulturarv i grunden, och utöver min massageutbildning går jag regelbundet diverse kurser och utbildningar inom friskvård och personlig utveckling. Andlighet, natur och kultur i olika former har legat mig varmt om hjärtat sedan barnsben. 

Jag utför djupgående massage som verkligen mjukar upp muskulaturen på djupet. Förutom svensk klassisk massage arbetar jag terapeutiskt med olika tekniker relaterade till massagen.Självklart ger jag råd om träning, stretch och ergonomi kopplat till kundens besvär. Dessutom intresserar jag mig för kopplingen mellan stress och olika problem, och ger gärna råd kring avslappningsövningar och liknande. Jag är medlem i och har full ansvars- och patientförsäkring via YrkesMassörernas förbund.

Varmt välkommen!