Reiki

Reiki är en energimedicinsk behandling med sina rötter från Japan. Behandlingen fungerar som en avslappningsövning som låter dig öka din livsenergi och bearbeta blockeringar. Det kan kort och gott sägas vara en hjälp till självhjälp, då det aktiverar kroppens energi och självläkningsprocesser. Detta gäller både på ett fysiskt och mentalt plan. Under behandlingen ligger klienten, fullt påklädd, på en massagebänk. Reikiutövaren arbetar med olika handpositioner och aktiverar klientens självläkande förmåga. Dessutom ger jag råd om reikins meditationer och livsprinciper som du kan nyttja i ditt dagliga liv.

Studier visar att reiki framförallt är effektivt mot stress och olika smärttillstånd. Exempel på relaterade problem är högt blodtryck, sömnbesvär, utbrändhet, ryggsmärta och fibromyalgi. 

Välkommen att prova på en reikibehandling, kan även kombineras med klassisk massage. Behandlingen är även klassad av Skatteverket som friskvård vilket innebär att du kan använda friskvårdsbidraget, precis som med massage.