Behandlingar

Klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är en världskänd, manuell behandlingsform. Genom strykningar, knådningar, tryck och muskeltöjningar bearbetas musklerna. Fördelarna med Svensk klassisk massage är många. Musklerna slappnar av och blodtillförseln ökar, vilket tillåter syresättning och näringstillförsel. Massagen har även en lugnande effekt på nervsystemet, och enligt flera studier har massagen en stressminskande effekt. Massagen påverkar nämligen bland annat blodtryck och olika hormoner.Exempel på problematik och symtom som avhjälpes med massage: ångest, depression, högt blodtryck, sömnstörningar, stresshormoner. Dessutom frisätts kroppens "lugn och ro" hormon, oxytocin. 

Terapeutisk massage

Förutom klassisk massage arbetar jag med specifika problem i muskulaturen och rörelseapparaten. Bland annat med olika töjningar, bindvävsmassage, triggerpunktspressur och genom att skicka med kunden hemövningar.

Meditation

Regelbunden meditation förbättrar koncentrationsförmågan och minskar stressnivån i kroppen. Det finns många olika typer av meditation, att meditera är också ett värdefullt verktyg för personlig utveckling.

Healing

Healing är ett begrepp som används något olika av olika människor. En healingbehandling hos mig är främst inriktad på avslappning och att arbeta med att förbättra din hälsa. Det kan handla om att hålla fokus och koncentration, minska stress eller eller bearbeta rädslor och ilska. Ofta blandar jag in olika mentala tekniker och meditation i behandlingen. Jag har gått kurser i både reiki och andlig healing och anpassar mig efter dina önskemål. Du får även med dig övningar att göra hemma.